Trainingen

Wil jij beter worden in het gebruik van flutter of heb je er nog nooit mee te maken gehad en lijkt het je interessant. Dan ben je bij het juiste adres wij bij Iconica geven verschillende trainingen die te maken hebben met Flutter en Firebase. Mocht de techniek je niet aanspreken maar wil je wel de volgende stap maken in het professioneel developen van software dan is de Professional Development training iets voor jou!

Onze trainingen

Flutter Basic

Leer de basics en bouw een simpele app

Firebase Basic

Leer de basics en bouw een simpele app

Prof SD

Professional software development

Flutter Advanced

Duik de Flutter API in en verdiep je basiskennis

Flutter Architecture

Architectonisch werken en gangbare problemen oplossen

Flutter Internals

Ga in op de gelaagde architectuur en zones

Flutter Native

Dieper begrip vormen en kennis toepassen

Dart Advanced

Ontdek en leer over alle mogelijkheden van deze taal

Praktijk gedreven

Onze trainingen zijn voorzien van voorbeelden en toepassingen die we uit onze eigen ervaringen hebben ondervonden. Deze trainingen zijn daardoor van toegevoegde waarde, bovenop de documentatie die online beschibaar is.

Cutting Edge

We gebruiken in onze trainingen de laatste versies van de technologieën. We zijn up-to-date en weten wat er in de nieuwste versies, van de door ons gebruikte technologieën, beschikbaar is. Onze trainingen zijn bijgewerkt naar Flutter 3.0 en de laatste versies van de Firebase SDK’s.

Flexibel en hybride

Trainingen kunnen remote bijgewoond worden of bij ons op locatie. Trainingen kunnen ook op jouw locatie worden gepland, neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of via de chat op deze site.

Ontmoet de trainers

Niels Gorter

Niels Gorter

Lead developer

“Het goed en nuttig overbrengen van kennis naar anderen is voor mij een drijfveer om zelf door te blijven leren en de nieuwste technieken te onderzoeken. Naast het continu onderzoeken van verschillende technieken vind ik het ook belangrijk dat kennis op de juiste manier wordt overgebracht, dit moet namelijk inhoudelijk en didactisch sterk zijn. Hopelijk zie ik jullie snel bij een van de komende trainingen, tot dan!”

Joey Boerwinkel

Joey Boerwinkel

Lead developer

“Sinds het begin van mijn carrière als software ontwikkelaar ben ik op zoek naar de nieuwste technieken in het bouwen van UI en het vertalen van domeinlogica. Na HTML, PHP, Javascript en vele andere technieken ben ik bij Flutter uitgekomen als ideale oplossing waar domein en UI samen komen. In mijn dagelijks werk is Flutter de rode draad. Deze kennis en alle kennis die ik hier voorafgaande heb opgedaan deel ik graag met collega’s in het veld, met als doel ze enthousiast en bekwaam te maken in de technologieën die een belangrijke rol spelen in mijn dagelijkse werkzaamheden.”

Joey Boerwinkel

Geïntereseerd in een training?

×

Met wie wil je spreken?

× Hoe kan ik je helpen?