Maatwerk & design gedreven software

Onze diensten

Iconica past de principes van Design Thinking toe voor gebruiksvriendelijke maatwerk software! We werken met een helder en transparant proces om interfaces, mobiele apps en websites te bouwen. Dit kan allen in combinatie met een mooi leertraject voor je team in de vorm van een maatwerk training.
Group 26

Wat klanten over ons zeggen

Design training
Omdat wij geloven in kennisdeling

Consultraining Design Thinking

In samenwerking met Eduvision bieden wij trainingen aan over Design Thinking. Design Thinking is een methodiek om vanuit gebruikersperspectief tot de juiste oplossing van je uitdaging te komen. Dat kan voor zowel productontwikkeling als interface ontwikkeling, mobile app development of websiteontwikkeling. Onze trainers zijn gekwalificeerd, gecertificeerd en beschikken over ruime ervaring op didactisch vlak. Net als onze andere diensten, zijn onze trainingen van hoog niveau. Wil je samen kijken naar het verbeteren van je gebruikerservaring? Probeer onze UX review eens uit!

Omdat wij geloven in een transparant ontwikkeltraject

Web & App development

Veel van onze tijd besteden wij aan het bouwen van maatwerkoplossingen. Dat kunnen interfaces voor industriële automatisering zijn, mobiele apps, websites, maar ook cloud toepassingen. We maken producten slimmer, we bouwen innovatieve oplossingen. Als het ingewikkeld wordt gaan we nog een stapje harder lopen. We houden van echte hersenkrakers. 

Omdat wij geloven in kennisoverdracht

Consultraining development

In samenwerking met Eduvision bieden wij trainingen aan over alle onderwerpen waar onze developers mee werken. Wij verzorgen trainingen in alle lagen van de software stack. Te denken valt aan C#, .NET, C++, Flutter, ReactNative, Angular, Swift, Java, Javascript en vele andere talen en frameworks. Onze trainers zijn gekwalificeerd, gecertificeerd en wij beschikken over ruim 12 jaar ervaring op didactisch vlak. Net als onze andere diensten, zijn onze trainingen van hoog niveau.

0 +
Frameworks
0 +
Tevreden klanten
0 +
Creatieve projecten
Web en app development met een goede gebruikerservaring
De gebruikerservaring verbeteren

User experience review

Met ons team vol met diverse disciplines kunnen wij je bestaande app voorzien van feedback, passen je business goals nog bij de app? Wil je je app begeleid laten testen onder een groep gebruikers? Of wil je kijken of de app op technisch vlak nog toekomstbestendig is?  Lees meer over onze User Experience review

Wil jij graag meer weten?

Laten we vrijblijvend het gesprek aangaan. Neem direct contact met ons op (0314 78 25 67), of laat ons je even terug bellen! We brengen je direct on contact met een van onze experts!

×

Met wie wil je spreken?

× Hoe kan ik je helpen?