Maatwerk & design gedreven software

Onze diensten

Iconica past de principes van Design Thinking toe voor gebruiksvriendelijke maatwerk software! We werken met een helder en transparant proces om interfaces, mobile apps en websites te bouwen. 

Ook geven we consulting en training over de technieken waarmee we werken. 

Diensten van Iconica
0 +
Frameworks
0
Tevreden klanten
0
Creatieve projecten
Design training
Omdat wij geloven in kennisdeling

Consultraining Design Thinking

In samenwerking met Eduvision bieden wij trainingen aan over Design Thinking. Design Thinking is een methodiek om vanuit gebruikersperspectief tot de juiste oplossing van je uitdaging te komen. Dat kan voor zowel productontwikkeling als interface ontwikkeling, mobile app development of websiteontwikkeling. Onze trainers zijn gekwalificeerd, gecertificeerd en beschikken over ruime ervaring op didactisch vlak. Net als onze andere diensten, zijn onze trainingen van hoog niveau.

Omdat wij geloven in een transparant ontwikkeltraject

Web & App development

Veel van onze tijd besteden wij aan het bouwen van maatwerkoplossingen. Dat kunnen interfaces voor industriële automatisering zijn, mobiele apps, websites, maar ook cloud toepassingen. We maken producten slimmer, we bouwen innovatieve oplossingen. Als het ingewikkeld wordt gaan we nog een stapje harder lopen. We houden van echte hersenkrakers. 

Web en app development
App development training
Omdat wij geloven in kennisoverdracht

Consultraining development

In samenwerking met Eduvision bieden wij trainingen aan over alle onderwerpen waar onze developers mee werken. Wij verzorgen trainingen in alle lagen van de software stack. Te denken valt aan C#, .NET, C++, Flutter, ReactNative, Angular, Swift, Java, Javascript en vele andere talen en frameworks. Onze trainers zijn gekwalificeerd, gecertificeerd en wij beschikken over ruim 12 jaar ervaring op didactisch vlak. Net als onze andere diensten, zijn onze trainingen van hoog niveau.