Onze cases

Iconica heeft een breed team van specialisten toegespitst op het bouwen van native mobiele applicaties. Het team bestaat uit frontend en backend developers, uit een interaction designer, een user experience designer, een projectmanager en een product owner. Het team heeft veel ervaring met de bouw van mobiele applicaties, de gebruiker van de applicatie staat centraal in het ontwikkeltraject. Daarom worden eerste alle wensen helder in kaart gebracht, worden designvoorstellen gedaan, worden eindgebruikers betrokken in het proces en worden uiteindelijk korte behapbare sprints gepland waarin steeds een onderdeel van de app compleet gebouwd wordt. Zo houdt de opdrachtgever een duidelijk en accuraat beeld over de voortgang van het project en kan er tijdens het project eenvoudig bijgestuurd worden.

Dutch master roasters

An image with the DMR app on a tablet in the back and a coffee bone burner in front

Voor Dutch Master Roasters heeft Iconica een native app gebouwd. Voor deze industriële machine is een interface op een iPad ontwikkeld, waarmee gecommuniceerd kan worden met de de embedded software op de machine. Hierdoor is de software veel rijker en intuïtiever dan de huidige industriestandaard.

Exit Toys

An image with an elephant in front and the springle app in the back

Voor Exit Toys is een embedded software en mobiele app gebouwd omtrent een nieuw product: de Sprinqle. Hiermee kunnen de op afstand interactieve water speeltegels bestuurd worden. De app is gemaakt voor kinderen in de leeftijdscategorie 3 tot en met 12 jaar.

Creshare

An image of a speaker in front and the creshare app in the back

Voor CreShare heeft Iconica de app PowerMessages gebouwd. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig kwalitatief goede pitches opnemen waarbij de gesproken tekst slim doorzoekbaar is. De app is toepasbaar op meerdere doelgroepen, met als gemene deler mensen die impact willen creëren. De app is gebouwd in het Flutter Framework.

4GrassTool

An image with a football in front and the 4grass tool on a mac screen in the back

Met 4GrassTool kunnen sportverenigingen digitaal makkelijk sportvelden configureren op basis van hun speelbehoeften. Hierdoor is een prijsvergelijk tussen verschillende indelingen en veldtypen in de oriëntatiefase van het aankoop beslissingsproces eenvoudiger uit te voeren.

Tuincheck

An image wit a plant pot in front and the Tuincheck app on a phone in the back

In de Tuincheck app worden particulieren in Nederland eenvoudig door een aantal vragen over je tuin geleid. Op basis van de antwoorden wordt een score berekend en krijg je tips die je kan toepassen om je tuin groener en fijner te maken. Direct na de lancering stond de app lange tijd in de top 25 populairste apps van Nederland

Urban Oases

An image with the Urban-Oases logo in front and the app on a phone in the back

Aangezien verstedelijking in Nederland steeds meer voorkomt en het leefbaar gehouden moet worden, is Urban Oases letterlijk een groene, gezonde sociale zone waar de biodiversiteit groot is en fijnstof uit de lucht wordt gehaald. De eerste Urban Oases is geplaatst op het DRU Industriepark in Ulft.

Slimme tuintjes

An image with a human plant in front and the app on a phone in the back

Om bijplaatsing van zwerfafval in steden tegen te gaan, zijn de Slimme Tuintjes ontwikkeld. Dit zijn afvalcontainers met tuintjes eromheen die door de buurtbewoners van de wijk verzorgd moeten worden. In deze containertuintjes zitten sensoren, die lezen of een tuintje verzorgd moet worden.
Deze opdracht is bekroond met een Achterhoek Open Innovatieprijs 2021.

AugmedIT

An image with the hololens in front and the AugmedIt app in the back on a monitor

Deze medische software helpt neurochirurgen tijdens de voorbereiding en de uitvoering van hersenoperaties. Met behulp van de HoloLens van Microsoft kunnen MRI en CT-scans worden omgezet naar hologrammen. Deze kunnen tijdens een operatie op de hersenen van de patiënt geplot worden.

TrueSim

An image with the hololens in front and the Truesim app on a monitor in the back

Met TrueSim kunnen cursisten in de gezondheidszorg oefenen met verschillende simulaties van ziektebeelden met een HoloLens. Met Augmented Reality(AR) worden de ziektebeelden weergegeven. TrueSim kan ook dienen voor training van professionals. Voor deze training heeft Iconica de ziektebeelden ontwikkeld en de app gebouwd.

SCM WisDome

An image with mechanical gears in front and the SCM website in the back on a monitor

Voor SCM Wisdome heeft Iconica een website gemaakt waarin content uit hun eigen Supply Chain Magazine en andere rapporten slim doorzoekbaar zijn in een afgeschermde webomgeving. Deze website helpt SCM professionals bij de onboarding van nieuw personeel en het op peil houden van hun kennis.

NetwerkSchakel

An image with the logo of Netwerkschakel in front an de the app on a phone in the back

Met deze native app voor Android en iOS kunnen communities vanaf 25 personen die zijn verenigd in een netwerkorganisatie samenwerking zoeken met andere organisaties. Vanuit de app kun je eenvoudig onderwerpen bekijken en interacteren met andere gebruikers. Deze app dient als ondersteuning voor het webportaal.

Wil jij graag meer weten?

Laten we vrijblijvend het gesprek aangaan. Neem direct contact met ons op (0314 78 25 67), of laat ons je even terug bellen! We brengen je direct on contact met een van onze experts!

×

Met wie wil je spreken?

× Hoe kan ik je helpen?